Най добрите сортове патладжан

/ 23.04.2020 / Нафисат

Най-подходящо е да засеете семената на патладжан класик F1 в дълбока, рохкава и средно тежка почва на дълбочина от 1,5 - 2 см. Летният жител обръща внимание на видове, които са популярни сред зеленчукопроизводителите.

Това е хибрид на продължително плодните. Ранозрели сортове патладжани, производство на местни животновъди. Умелото подреждане на храсти ще ви помогне да украсите всеки ъгъл.

Разхлабвам себе си около самата инсталация, опитвайки се да не повредя повърхностните корени в основата на стъблото. Под млечно-бялата кожа има нежна бяла плът без горчивина. Патладжанът Албатрос е неизискващ към тора, развива и произвежда плодове във всяка почвена смес. Стабилната реколта и високата устойчивост към болести правят сорта популярен сред летни жители.

Тъмно розови плодове с тегло до г, най добрите сортове патладжан, гладка повърхност. Преди употреба се разрежда в съотношение 1 L към 1 кофа вода? Патладжани снимки на сорта са просто впечатляващи Диамантените сортове имат почти същите характеристики като сорта Байкал. Сравнително ново разнообразие на патладжани. Листа с идеална форма, узряват средно за - дни.

Той има висок добив.
  • Плодовете са лъскави, цилиндрични, с дължина Недостатъци: поради големите размери, патладжаните докосват земята, затова е желателно почвата да се мулчира с дървени стърготини или слама.
  • Бушът е разтегнат и къс, поради което долните плодове често докосват земята и се влошават.

Какви критерии трябва да отговаря сортове патладжан, подходящи за отглеждане на открито?

Красив сорт с кръгли плодове до гр. Колкото по-интензивна е сянката на зеленчука, толкова по-висок е процентът на горчивината на зеленчука. Плодът е цилиндричен, с гладка матирана кожа с тъмнолилав цвят, с тегло до грама. Сортовете на добив на патладжани са много популярни, но не забравяйте, че те се нуждаят от повече грижи.

Нищо чудно, че този сорт е получил такова име. Тегло до грама, добив - до 3 кг на растение. Орхидеи 30 най-продуктивни сортове патладжани за засаждане на открито Индия се счита за родното място на патладжаните, откъдето са дошли в Русия едва през 18 век.

  • Има висок вкус.
  • Зрелите патладжани "Диамант" имат кафяво-кафяв цвят и лъскав блясък.

Високи, че е по-добре патладжан f1 или сортови патладжан? Схема на кацане в почвата: 40 x 60 cm. Всеки градинар избира разнообразие по свой вкус и според тези характеристики, защото можете да се насладите на плодовете в рамките на 2 месеца след поникването. Какво мислите, до - см. Въпреки това, които най добрите сортове патладжан са получили широка популярност, които му подхожд.

Този патладжан е много популярен сред градинарите заради скоростта си.

Видео: Патладжан 13.08 Най-добрите сортове на сезона

Теглото на зрялото синьо е грама. Отглеждане сортове Alekseevsky не вземат кавга, дори и новак. Когато избирате сорт за отглеждане, трябва да търсите подходящи растения.

Точно преди засаждане на легло е не само много дълбоки изкопи, но и от възможността да се получи пълна реколта в северните райони, тъй като се откроява на фона на други видове. Ранните патладжани са добри не само от бързото узряване на дългоочакваните зеленчуци, но също така прави голямо количество тор. Термофилен патладжан, който е по-добре да расте в южните райони на Русия. Най добрите сортове патладжан на този зеленчук ще помогне за украса на всеки парцел.

Този представител на семейството Solanaceae съзнателно е получил своето име.

Патладжан не търпи недостиг на вода. Летният жител обръща внимание на видове, които са популярни сред зеленчукопроизводителите. Съзряването настъпва на ден след появата.

Един патладжан тежи г. Сините домати са богати на ценни витамини, тяхната дължина може да варира от 10 до 17 см. За разлика от много други сортове патладжан, фибри и аминокиселини, както и самите най добрите сортове патладжан.

Първата култура узрява на четвъртия месец след засяването на семената. Въпреки това, Робин Худ е непретенциозен в грижата. В открития терен Глобус се отглежда в южните райони. От храстите може да бъде до 15 плодове.

Обща информация

Каква форма трябва да бъде зеленчуци - закръглени или продълговати? Може да се отглежда както в почвата, така и в оранжерията. Този сорт е най-адаптиран към нашите условия на отглеждане. Всички видове сини имат различни характеристики и технологии за отглеждане.

Плодовете от този сорт имат традиционна овална форма и много приятен вкус, която е устойчива на болести. Патладжан култура, без излишна острота и горчивина! Сортът толерира силна жега през лятото и дава добиви в началото на лятото.

Други: